VIROVITICA – 16.02.2016.
16. veljače 2016.
OSIJEK – 05.04.2016.
5. travnja 2016.

ZADAR – 11.03.2016.

parallax background

Predstavljanje ELIAS infracrvenog grijanja na temu

INFRACRVENO GRIJANJE – najprirodnija toplina na svijetu održano je u petak 11.03.2016. u Zadru u HGK – Županijska komora ZADAR, Špire Brusine 16, Zadar

Centralno grijanje je zastarjelo, postoje puno bolje alternative


Iz Regionalne organizacije za zaštitu potrošača (ROZP) poručuju: Centralno je grijanje zastarjeli i najskuplji oblik grijanja, a upravo ti računi mnoge potrošače u mnogim gradovima bacaju u očaj i svrstavaju u kategoriju siromaštva. ( portal dnevnik.hr – 31.10.2015.)

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/rozp-centralno-grijanje-zastarjeli-i-najskuplji-oblik-grijanja---414572.html

ROZP zaključuje da se "ne isplati ljutiti na visoke račune za grijanje, jer si ih kao potrošači kreiramo sami", niti se isplati ići tražiti zaštitu od toplanarskih tvrtki, jer su one "trgovci koji prodaju svoj proizvod najskuplje što mogu, kao i svi drugi trgovci, već se treba posavjetovati s udrugama za zaštitu potrošača, eko udrugama i energetskim agencijama.

Za razliku od centralnog grijanja ELIAS infracrveno grijanje ravnomjerno zagrijava podove, zidove i stropove, pa sa zadovoljstvom možemo konstatirati da je „doba hladih nogu“ stvar prošlosti. Kroz ravnomjerno zagrijavanje proizlazi velika ujednačenost ovog načina grijanja. Zbog sekundarne emisije zagrijavanja, toplina se isijava u prostoriju, pa su temperature površine zidova, podova i stropova, kao i temperatura zraka u prostoriji približno iste. ELIAS infracrveno grijanje pruža ugodnu toplinu i svježi zrak u prostorijama. Uz jednostavnu montažu i održavanje i veoma malu potrošnju ELIAS infracrveno grijanje je definitivno grijanje budućnosti.


parallax background

 

KONTAKTIRAJTE NAS!


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *