Prednosti ERS IC grijanja!


KOJE SU PREDNOSTI INFRACRVENOG GRIJANJA?

Sunce je najveći i najzdraviji izvor topline pa samim time predstavlja i najbolju osnovu za razvoj zdravog grijanja. Naš cilj je bio dovesti toplinu Sunca u naše prostorije, i to smo ostvarili putem ERS infracrvenog grijanja. Budući da je sunčeva toplina izvor života, mi smo kombinirali tehnička dostignuća na tragu prirode te postigli udobnost i optimalnu klimu za prostor i čovjeka. Najveće prednosti ERS infracrvenog grijanja su:

VELIKA SNAGA ZA UŠTEDU ENERGIJE

Optimiziranjem radnih procesa osigurana je vrhunska kvaliteta uz povoljnu nabavnu cijenu. Sigurnosno staklo,obloženo jedinstvenom plazmom, zahtjeva minimalno električne energije kako bi razvilo maksimalnu toplinu. Time vaši troškovi grijanja ostaju trajno niski.

BEZ POTREBE ZA ODRŽAVANJEM

Ni jedna sastavna komponenta unutar sustava se ne koristi pod punim opterećenjem. Budući da je svaki detalj osmišljen tako da ne radi izvan svoje granice opterećenja, to se odražava na životni vijek panela, što vas čini bezbrižnim na duže vrijeme.

SUŠI ZIDOVE

Vlaga je najveći neprijatelj svake kuće. Zaštita od vlage i prirodna regulacija vlage imaju ključnu ulogu za trajno i efikasno održavanje zgrada. Smanjenjem vlage u prostoru za samo 4%, izolacijski učinak zidova se povećeva za 50%. Hoćemo li koristiti sunčevu svjetlost izvana i toplinu infracrvenog grijanja iznutra? Izvanredna kombinacija, dobili smo najugodnije i najprirodnije grijanje na svijetu. Ovakvom kombinacijom držimo naše zidove suhim i zdravim, te održavamo njihovu vlažnost i izolacijsku vrijednost na prirodan način.


LAKO RECIKLIRAJUĆI KVALITETNI MATERIJALI

Staklo i nehrđajući čelik (inox, rostfrei ) su glavne komponente ERS infracrvenog grijanja. Iz tih sirovina, nakon isteka životnog ciklusa ovog grijanja, preradom mogu nastati novi proizvodi, čime značajno doprinosimo očuvanju okoliša.

POGODNO ZA ALERGIČARE JER NEMA DISPERZIJE PRAŠINE

Toplina se prostorijom širi putem refleksije pa ne dolazi do cirkulacije zraka u prostoru, zbog čega čestice prašine samo padnu na tlo i tamo ostaju. Kod konvencionalnog grijanja situacija je potpuno drugačija. Primjerice, kod centralnog grijanja koje je pogonjeno vodenim sustavom ( bez obzira koristimo li plin, lož ulje, drva, pelete, ugljen itd. ), toplina se prenosi isključivo strujanjem zraka, koje u vrtlogu podiže čestice prašine s poda i one u stalnom kruženju budu po čitavoj prostoriji. Budući da udišemo taj zrak, to može uzrokovati zdrastvene probleme, ne samo kod alergičnih, već i kod zdravih osoba. Dodajmo tome i da je zrak u prostorijama sa centralnim grijanjem uvijek suh pa ga je potrebno dodatno vlažiti, što predstavlja dodatan problem i dodatnu aktivnost.

8 GODINA GARANCIJE

Naši su high tech procesi u proizvodnji jedinstveni te garantiraju maksimalnu kvalitetu svakog panela. I to će tako ostati! Zbog toga dobivate naše dugogodišnje jamstvo, jer se svaki naš prozvedeni panel provjerava na svim razinama.


SUHI ZIDOVI ŠTEDE ENERGIJU

Mali broj ljudi zna da povećanje vlage u zidu za samo 4% iznad prosjeka, smanjuje fuknciju izolacije za 50%. Svaka građevina s vremenom uvlači vlagu što je čest razlog za povećane troškove grijanja. Najčešće se koriste grijanja zračnog tipa, a ona mogu proces uvlačenja vlage još više ubrzati te zapravo djeluju kontraproduktivno. Infracrveno grijanje je jedino grijanje koje može trajno isušiti zidove, te ih održati suhima jer njegove toplinske zrake, poput sunčevih, prodiru duboko u žbuku te je zagrijavaju i održavaju suhom. Suhi zidovi održavaju građevnu supstancu postojanom i ne dopuštaju da vlaga i plijesan prodru do njih.Stoga troškovi grijanja putem infracrvenih panela ostaju trajno niski.

JEDINSTVENA TEHNOLOGIJA

ERS slojnom laserskom tehnologijom po prvi puta je na punoj površini grijanja spojen sloj stakla i keramike na temperaturi od 6000 C. Na ovaj način toplina, bez gubitka u prijenosu, odmah ulazi u prostoriju i razvija visoku učinkovitost. Dostupna od 2010. godine, tehnologija ERS infracrvenog grijanja prethodno je razvijana više od pet godina. Više od tri godine opsežno je testirana i optimizirana. U potpunosti je otporna na habanje, vrlo je učinkovita, te bez troškova održavanja jamči ekonomičan rad s gotovo neograničenim vijekom trajanja.

NAJPRIRODNIJA TOPLINA NA SVIJETU

ERS infracrvenim grijanjem moguće je s relativno malim grijaćim panelima zagrijati značajne površine prostora. Upravo velika snaga omogućava ovako štedljivo grijanje. Neznatno zauzimanje prostora daje veliki komoditet i fleksibilnost. Toplina poput one iz kalijeve peći stvara ugodni ambijent u prostoriji koji podsjeća na grijanje Sunca. To sve i još više uz gotovo neograničeni životni vijek.


NAJJEDNOSTAVNIJE I NAJBOLJE RJEŠENJE PROTIV PLIJESNI

Borba s plijesni je često dugotrajna i skupa te,uz sve napore, u konačnici neuspješna, jer se plijesan uvijek iznova vraća. PROTIV plijesni / Schimmel DRY spriječava ponovnu pojavu plijesni. Nakon što isperemo zahvaćeno područje i montiramo PROTIV plijesni / Schimmel DRY problem smo trajno riješili. Na svim površinama gdje se pojavi plijesan, PROTIV plijesni će naći svoju primjenu i trajno vas osloboditi muke te ćete konačno moći uživati u zdravom prostoru.

TOPLI I SUHI ZIDOVI, ČISTI ZRAK, ZDRAVI PROSTOR

Visokoefikasno i čisto djelovanje bez kemikalija.Investirajte jednom i dobit ćete funkcionalno, suvremeno i bezvremenski dizajnirano rješenje. PROTIV plijesni / Schimmel DRY s 40 - 45 W grije zid na temperaturi od 65 - 70 C te Vas trajno oslobađa neugode u vašem domu. PROTIV plijesni je najjednostavnije, najbolje i trajno rješenje protiv plijesni.