VIROVITICA – 16.02.2016.

ZAGREB – 09.02.2016.
9. veljače 2016.
ZADAR – 11.03.2016.
11. ožujka 2016.

VIROVITICA – 16.02.2016.

parallax background

Sunce je najveći i najzdraviji izvor topline u prirodi, pa samim time predstavlja i najbolju osnovu za razvoj zdravog grijanja.

Naš cilj je dovesti toplinu sunca u naše prostorije, a to smo ostvarili putem ELIAS infracrvenog grijanja. Budući da je sunčeva toplina izvor života mi smo kombinirali tehnička dostignuća na tragu prirode i postigli udobnost i optimalnu klimu za zgrade i čovjeka.

HGK – Županijska komora Virovitica u suradnji s tvrtkom Amrita d.o.o. organizirala je predstavljnje ELIAS infracrvenog grijanja na temu

INFRACRVENO GRIJANJE – najprirodnija toplina na svijetu utorak 16.02.2016. u HGK – Županijskoj komori Virovitica, Trg kralja Tomislava 6, Virovitica

Centralno je grijanje zastarjeli i najskuplji oblik grijanja, a upravo ti računi mnoge potrošače u mnogim gradovima bacaju u očaj i svrstavaju u kategoriju siromaštva, priopćili su u subotu iz Regionalne organizacije za zaštitu potrošača (ROZP). ( portal dnevnik.hr – 31.10.2015.)

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/rozp-centralno-grijanje-zastarjeli-i-najskuplji-oblik-grijanja---414572.html

Za razliku od centralnog grijanja ELIAS infracrveno grijanje ravnomjerno zagrijava cijeli prostor, pa sa zadovoljstvom možemo konstatirati da je "doba hladih nogu" stvar prošlosti. Kroz ravnomjerno zagrijavanje podova, zidova i stropova proizlavzi velika ujednačenost ovog načina grijanja.

Zbog sekundarne emisije zagrijavanja, toplina se isijava u prostoriju. Temperature površine zidova, podova i stropova, kao i temperatura zraka u prostoriji približno su iste. Možemo konstatirati da ELIAS infracrveno grijanje pruža ugodnu toplinu i svježi zrak u prostorijama.

Uz jednostavnu montažu i održavanje i veoma malu potrošnju infracrveno grijanje je definitivno grijanje budućnosti.

 
parallax background

 

KONTAKTIRAJTE NAS!


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *