IC Tehnologija


Promatranjem prirode došli smo do jedinstvenosti naše tehnologije. Pri tome su uključena mnogobrojna važna znanja o električnim grijačim tijelima, kao i efikasnosti različitih materijala.

Konvencionalni infracrveni grijači drugih proizvođača obično rade na temelju grijanja žice. Po sličnom principu grije se žarna nit žarulje. Tako prenose svoju toplinu na nosivi materijal unutar grijača. Nosivi materijal prenosi svoju toplinu na prednju stranu grijača i od tamo isijava toplinu u prostor. Ovo zvuči veoma komplicirano, a u biti i je komplicirano.

Naprotiv, ERS infracrveno grijanje je vrlo jednostavno. Naši inženjeri su visoku tehnologiju učinili svrsishodnom i otkrili lasersko premazivanje. Kontrolirani laser na nekoliko tisuća stupnjeva Celzija potpuno spaja ultra tanki grijači sloj sa sigurnosnim staklom. Na taj način su sigurnosno staklo i grijači sloj trajno i neodvojivo povezani. Ovime smo dobili učinkovitu toplinsku energiju bez kompromisa i bez prijenosnih gubitaka, a ova tehnologija je potpuni novitet na svjetskom tržištu i zato je naš proizvod tako jedinstven.


Osnovna razlika između ERS infracrvenog grijanja i ostalih infracrvenih grijanja je da ERS IC grijanje grije s obje strane grijaće površine, največom snagom po cm2 površine!

17 godišnje iskustvo + 100 % austrijska premium kvaliteta

U Austriji u prodaji od 2010. godine.

 
parallax background